Yritys

"The Quieter You Become, The More You Are Able To Hear"

Suunnittelu

Nettisivujen suunnittelu alkaa sillä, että kartoitamme asiakkaan tarpeet sivujen suhteen. Suunnittelemme kotisivukartan sekä toteutustavan nettisivuille.

Toteutus

Toteutamme nettisivut suunnitelman mukaisesti. Ensin asennamme sisällönhallintajärjestelmän palvelimelle. Tämän jälkeen luomme sisällön sivuille.

Ylläpito

Palveluihimme kuuluu myös nettisivujen ylläpitopalvelut. Mikäli haluat, niin voimme tarvittaessa ylläpitää nettisivujasi sekä päivittää niitä aina tarvittaessa.

Netzoner Finland

Netzoner Finland on vuonna 2016 perustettu yritys, joka toimii Seinäjoella. Toiminta-alueena on kuitenkin koko Suomi, jolloin yhteydenpito tapahtuu sähköisesti.

Aikaisemmin yritys toimi nimellä ATK-palvelu ZeroZone, mutta siirtyessä ydinosaamiseensa, nettisivuihin, vaihtui myös yrityksen nimi. Aikaisemmin palveluihin kuului myös tietokoneiden asennukset, huollot ja päivitykset sekä konsultointi.

Netzoner Finlandin missio on tarjota laadukkaita nettisivupalveluja yksityisille, yhteisöille ja yrityksille. Päämääränä on tyytyväinen asiakas. Tarjoamme täyden palvelun kokonaisuutta, jossa huolehdimme kaikesta, suunnittelusta ylläpitoon, “avaimet käteen” -periaatteella. Palveluihimme kuuluu myös pienemmät osa-alueet, kuten esim. sivujen päivitykset jne.

Olemme pieni yritys, jokainen asiakas on tärkeä
Suhtaudumme intohimoisesti nettisivuihin
Usean vuoden kokemus nettisivuista
Edulliset, kilpailukykyiset hinnat
Nopeat vastaukset yhteydenottoihin
Konsultoimme mielellämme nettisivuista
Joustavat maksuehdot
Lari Väli-Torala
Web Designer