Yritys
  • Rekisteröidy

Netzoner Finland on vuonna 2016 perustettu yritys, joka toimii Seinäjoella. Toiminta-alueena on kuitenkin koko Suomi, jolloin yhteydenpito tapahtuu sähköisesti.

Aikaisemmin yritys toimi nimellä ATK-palvelu ZeroZone, mutta siirtyessä ydinosaamiseensa, nettisivuihin, vaihtui myös yrityksen nimi. Aikaisemmin palveluihin kuului myös tietokoneiden asennukset, huollot ja päivitykset sekä konsultointi.

Netzoner Finlandin missio on tarjota laadukkaita kotisivupalveluja yksityisille, yhteisöille ja yrityksille. Päämääränä on tyytyväinen asiakas. Tarjoamme täyden palvelun kokonaisuutta, jossa huolehdimme kaikesta, suunnittelusta ylläpitoon, "avaimet käteen" -periaatteella. Palveluihimme kuuluu myös pienemmät osa-alueet, kuten esim. hakukoneoptimointi.

 

Miksi valita Netzoner Finland?

 

  • Olemme pieni yritys, jokainen asiakas on tärkeä
  • Suhtaudumme intohimoisesti nettisivuihin
  • Usean vuoden kokemus nettisivuista
  • Edulliset, kilpailukykyiset hinnat
  • Nopeat vastaukset yhteydenottoihin
  • Konsultoimme mielellämme nettisivuista
  • Meiltä saa apua myös laite- ja ohjelmisto-ongelmiin
  • Meidän kanssa on erittäin miellyttävä asioida
  • Joustavat maksuajatOta yhteyttä jo tänään ja luodaan sinulle laadukkaat kotisivut!

Domain

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen osoitteesi internetissä. Internetin verkkotunnukset (engl. domain) ovat kirjaimista ja numeroista koostuvia nimiä, joiden avulla verkkoon kytkettyihin laitteisiin voidaan viitata helpommin muistettavalla tavalla kuin numeroista muodostuvilla IP-osoitteilla. Verkkotunnukset muutetaan IP-osoitteiksi Internetin nimipalvelujärjestelmän (Domain Name System, lyh. DNS) avulla.

Kotisivut

Kotisivut eli web-sivut, www-sivut, verkkosivut tai arkikielessä nettisivut tarkoittaa maailmanlaajuisessa verkossa eli Internetissä julkaistua sivua. Verkkosivut jaetaan staattisiin ja dynaamisiin sivuihin. Staattinen sivu on tiedosto palvelinkoneella. Se näkyy selaimella aina samanlaisena ja muuttuu vain, jos tiedostoa muokataan palvelimella. Dynaaminen sivu luodaan vasta, kun selain sitä pyytää.

Webhotelli

Webhotelli on palvelu, jossa asiakas vuokraa palveluntarjoajan www-palvelimelta levytilaa omia verkkosivujaan varten. Asiakas saa käyttöönsä perustyökalut levytilan ylläpitämiseen. Levytilan lisäksi yleensä tarjotaan myös oheispalveluita, kuten mahdollisuus omaan sähköposti-osoitteeseen, sähköpostilistojen ylläpitomahdollisuus tai sovelluksia jotka helpottavat www-sivujen tai verkkopalveluiden ylläpitoa.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tehokas tapa nostaa verkkopalvelusi kävijämäärää. Optimointi tarkoittaa verkkopalvelun sisällön ja lähdekoodin muokkaamista hakukoneiden paremmin ymmärtämään muotoon. Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu. Lisäksi pyritään parantamaan sivuston sijoituksia myös ennalta arvaamattomilla hakulauseilla eli niin sanotuilla pitkän hännän hakusanoilla. Oikein optimoitu verkkopalvelu saa näkyvyyttä juuri niillä hakusanoilla, joilla yrityksesi kohderyhmään kuuluvat hakevat tietoa eri yritysten tuotteista ja palveluista.